Bilda dig en egen uppfattning.
Prenumerera på kvalitetsjournalistik från SvD.

SvD digital bas

99 kr/mån

De senaste nyheterna på SvD.se. Avsluta när du vill.

Välj SvD digital bas
  • Nyhetsartiklar på SvD.se.
  • Premium – exklusivt material på SvD.se.
  • SvD Morgonrapport – dagens viktigaste nyheter, noga utvalt av våra journalister.
  • Följa ämnen och skribenter.
  • Spara artiklar.

SvD digital

199 kr/mån

Obegränsad läsning i din surfplatta, mobil och dator. Avsluta när du vill.

Önskar du en företagsprenumeration? Läs mer här

Välj SvD digital
  • eSvD – dagens tidning med alla bilagor, i din surfplatta, mobil och dator, året runt.
  • Dela digital tillgång med 5 familjemedlemmar.
  • SvD:s tidningsarkiv – sökbart sedan 1884.

SvD DIGITAL BAS INGÅR:

• Nyhetsartiklar på SvD.se.
  • Premium – exklusivt material på SvD.se.
  • SvD Morgonrapport – dagens viktigaste nyheter, noga utvalt av våra journalister.
  • Följa ämnen och skribenter.
  • Spara artiklar.

SvD alla dagar

från 439 kr/mån

Från 439 kr/mån. Obegränsad läsning digitalt samt papperstidningen i brevlådan varje dag.

Välj SvD alla dagar
  • Papperstidningen alla dagar i veckan.
  • Nyhetsdelen mån-sön.
  • Näringsliv mån-lör.
  • Kulturmagasinet sön.

SvD DIGITAL INGÅR:

• Nyhetsartiklar på SvD.se.
  • Premium – exklusivt material på SvD.se.
  • SvD Morgonrapport – dagens viktigaste nyheter, noga utvalt av våra journalister.
  • Följa ämnen och skribenter.
  • Spara artiklar.
  • eSvD – dagens tidning med alla bilagor, i din surfplatta, mobil och dator, året runt.
  • Dela digital tillgång med 5 familjemedlemmar.
  • SvD:s tidningsarkiv – sökbart sedan 1884.

SvD helg

från 239 kr/mån

Från 239 kr/mån. Obegränsad läsning digitalt samt papperstidningen i brevlådan fre-sön.

Välj SvD helg
  • Papperstidningen fre-sön.
  • Nyhetsdelen fre-sön.
  • Näringsliv fre-lör.
  • Kulturmagasinet sön.

SvD DIGITAL INGÅR:

• Nyhetsartiklar på SvD.se.
  • Premium – exklusivt material på SvD.se.
  • SvD Morgonrapport – dagens viktigaste nyheter, noga utvalt av våra journalister.
  • Följa ämnen och skribenter.
  • Spara artiklar.
  • eSvD – dagens tidning med alla bilagor, i din surfplatta, mobil och dator, året runt.
  • Dela digital tillgång med 5 familjemedlemmar.
  • SvD:s tidningsarkiv – sökbart sedan 1884.

Frågor och svar

• När får jag tillgång / När kommer tidningen?

SvD Företag

Är du en organisation eller ett företag som vill ge tillgång till SvD digitalt till din organisation, avdelning eller team? Här kan du få all information om vårt digitala företagserbjudande, ett flexibelt och enkelt sätt att ge tillgång till SvD digitalt till dina medarbetare.

SvD Junior

En nyhetstidning som kommer hem i brevlådan på tisdagar, 49 gånger om året. Tidningen förklarar sammanhang och berättar om de viktigaste nyheterna så att barnen förstår och blir intresserade. Tidningen innehåller inga annonser. Just nu får du ett förmånligt erbjudande.