Vill du ha en företags­prenumeration?

Ge ditt team, organisation och dina medarbetare tillgång till all vår kvalitetsjournalistik digitalt. Digital gruppadministration för vilka som skall ha access, volymrabatter och allt samlas på en faktura.

Gå vidare

Flexibel prissättning

Betala inte för mer än vad ni behöver – er användning bestämmer priset.

Personlig service

Implementering, analys av användning och optimering – vårt team står redo att hjälpa till.

Omvärldsbevakning

Genom bättre koll på din bransch får du underlag för starkare strategier.

Kom igång

Vad tycker våra kunder?

Viktor Hennius
Svenska Institutet

En företagsprenumeration hos SvD är ett fantastiskt sätt att ge en ständigt uppdaterad bild av vad som händer och diskuteras i Sverige.

John Söderberg
Tolkresurs Sverige

Svenska Dagbladet håller våra kunskaper dagsaktuella och vi blir mer förberedda inför nästa uppdrag.

Vill du veta mer?

Fyll i mer information i intresseanmälan så ser vi till att hjälpa ditt företag att få tillgång till all vår kvalitetsjournalistik.

Intresseanmälan

Vanliga frågor och svar

Kan fler personer använda samma digitala inlogg?

Har ni inte en prenumeration med avtal för grupp är den digitala inloggningen strikt personlig och det är inte tillåtet att sprida inloggningsuppgifter vidare. Behöver du en enkel lösning för företag med flera anställda kan du kontakta foretag@svd.se. SvD förbehåller sig rätten att stänga av konton som missbrukas.

Samlas allt på en faktura?

Ja, allt samlas på en faktura.

Hur gör jag för att lägga till eller ta bort en användare?

Du kan smidigt administrera dina användare om du har tillgång till SvD företagsverktyg, det sker i inloggat läge under prenumeration och inställningar – Dela SvD. Här kan du enkelt ta bort och lägga till e-postadresser.

Jag vill säga upp min prenumeration, hur gör jag?

Om du vill säga upp din prenumeration kontaktar du SvD kundservice på foretag.kundservice@svd.se eller på telefon +46 (0)8 618 02 20 vardagar 07-17

Har du fler frågor

Kontakta
Lina Lilja, Försäljningschef Företagsprenumeration
e-post
Lina Lilja, Försäljningschef Företagsprenumeration

Har du fler frågor

Kontakta
e-post