SvD korsord

Nu kan du få tillgång till SvD:s korsord direkt i din dator, surfplatta eller smarta telefon.

Logga in på SvD korsord

Logga in på SvD korsord

För att som prenumerant få tillgång till SvD korsord i din dator, surfplatta eller smarta telefon måste du vara inloggad på svd.se/korsord Om du inte kan ditt lösenord kan du få ett nytt genom att klicka här.

Du kan ha ett eller flera korsord i gång samtidigt och, om du vill, får du ledtrådar och facit direkt på skärmen. Nya korsord blir tillgängliga på webben samtidigt som de publiceras i tidningen och du kan rätta ditt korsord automatisk när tävlingstiden har gått ut.

Korsordet i SvD pdf
SvD:s korsord finns även tillgängligt i pdf-format. Genom att klicka här kommer du till SvD pdf där du kan leta reda på, ladda ned och skriva ut dagens korsord. För att ta del av korsordet i SvD pdf behöver du tillgång till SvD:s digitala tjänster.

Är du säker?