SvD and telia zone

SvD till flera med Telia Zone

Nu kan Svenska Dagbladet erbjuda dig som är bredbandskund hos Telia att ge alla som är uppkopplade på ditt wifi fri tillgång till SvD Digital.

Allt du behöver göra är att aktivera Telia Zone, en funktion i din wifi-router från Telia. Därefter kan du och alla som du låter logga in på ditt wifi ta del av riktig journalistik utan krångel med inloggning eller begränsningar i antalet användare. Precis som om tidningen låg på köksbordet – fast smartare.

Det här är ett första erbjudande från Svenska Dagbladets och Telias samarbete kring det uppkopplade hemmet. Håll utkik efter fler!

Svd Logo Telia Logo

Lär mer på Telia Zone