Välkommen till kundservice

Här kan du få hjälp kring allt som rör din prenumeration. I vanliga frågor och svar har vi samlat information som kan vara till hjälp. De allra flesta ärenden kan du göra via vår självbetjäning, bland annat adressändring. Du kan även kontakta oss med din fråga så hjälper vi dig. Under Prenumeration och inställningar hittar du mer information om din prenumeration. Är du nyfiken på hur eSvD fungerar? Se vår instruktionsfilm.

Logga in

Faktura

Digitala tjänster

Prenumeration

Logga in

• Hur loggar jag in på mitt SvD-konto?

Du loggar in med din e-postadress och ditt lösenord. Klicka på knappen högst upp till höger där det står "Logga in" eller klicka här. Genom att logga in kan du använda SvD:s digitala tjänster, om du har en aktiv prenumeration. Om du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt på inloggningssidan.

SvD använder inloggningsplattformen SPiD. Läs mer om SPiD här.

• Jag har ett SvD-konto, men jag får inte full tillgång till SvD.se och eSvD, hur gör jag?

Detta kan bero på att du inte har en aktiv prenumeration kopplat till ditt SvD–konto, att tilläggstjänsten inte ingår i ditt prenumerationspaket eller så har din prenumeration gått ut. Du kan antingen teckna en ny prenumeration där SvD digital ingår eller förnya din prenumeration. Kan du inte ditt lösenord till ditt SvD-konto? Klicka här så kan du beställa ett nytt. Om du inte kan din e-postadress vi har registrerad för ditt konto kan du kontakta SvD kundservice på 08-618 02 20

• Kan fler i min familj använda samma inlogg?

Ja, om du prenumererar på SvD digital, eller får papperstidningen 3 dagar i veckan eller mer, så kan du dela din digitala tillgång till SvD med upp till fem familjemedlemmar. Du bjuder in dina familjemedlemmar under Prenumeration och inställningar. SvD förbehåller sig också rätten att stänga av konton som missbrukas.

Faktura

Digitala tjänster

Prenumeration

Kontakta kundservice

Telefon: 08-618 02 20
Öppet: Mån - fre 7-17, lör - sön 8-12 (På helger endast reklamation och digital support)

Anmäl utebliven tidning via SMS

Skicka "utebliven pnr" till 71550.

Byt ut "pnr" mot ditt personnummer.

Anmälan gäller för dagen du skickar ditt SMS.

SvD Junior

Vardagar 08.30-16.00

Junior-kundservice

Besöks- och Postadress

Svenska Dagbladet

Västra Järnvägsgatan 21

105 17 Stockholm

Märk kuvertet "SvD Kundservice"

Privatannonser

Mån-fre mellan 08.30-16.30

(lunchstängt 11.30-12.30)

eller besök privatannonser