Välkommen till kundservice

Här får du hjälp och service kring allt som rör din prenumeration, via vår självbetjäning eller genom att kontakta oss. Här hittar du även vanliga frågor och svar, information om adressändring med mera. Om du redan är prenumerant så kan du logga in på mina sidor för att få ännu snabbare service. Är du nyfiken på hur SvD digital fungerar? Klicka här för att se en instruktionsfilm.

Faktura

Digitala tjänster

Logga in

Prenumeration

iPad

Faktura

Digitala tjänster

Logga in

• Hur läser jag månadens e-bok?

Du som är prenumerant kan logga in på Mina sidor här på SvD kundservice. Du hittar information om månadens e-bok, samt din personliga rabattkod hos Bokon.se, under fliken Mina erbjudanden. Om du vill läsa mer om hur du går tillväga för att läsa månadens e-bok kan du klicka här.

• Jag har ett SvD-konto, men jag får inte full tillgång till SvD.se och eSvD, hur gör jag?

Detta kan bero på att du inte har en aktiv prenumeration kopplat till ditt SvD–konto eller så har din prenumeration gått ut. Du kan antingen teckna en ny prenumeration där SvD digital ingår eller förnya din prenumeration. Klicka här för att läsa mer om SvD:s olika prenumerationer. Kan du inte ditt lösenord till ditt SvD-konto? Klicka här så kan du beställa ett nytt. Om du inte kan din e-postadress vi har registrerad för ditt konto kan du kontakta SvD kundservice på 08-618 02 20

• Vad händer med mitt konto om jag byter e-postadress?

Du kan när som helst gå in på Mina Sidor på kundservice.svd.se och ändra dina kontaktuppgifter. Den e-postadress som du registrerat fungerar som din inloggning, men kan du inte länge läsa den kan inte SvD komma i kontakt med dig på e-post och du kan inte heller få ett nytt lösenord automatiskt om du glömt ditt gamla.

• Kan fler i min familj använda samma inlogg?

Ja, du kan dela ditt inlogg inom familjen med upp till fyra parallella inloggningar. Men som med andra inlogg ska du inte sprida det då det innehåller personliga detaljer som adress och betaluppgifter. SvD förbehåller sig också rätten att stänga av konton som missbrukas.

• Hur loggar jag in på mitt SvD-konto?

Du loggar in med ditt kundnummer eller e-postadress och ditt lösenord här på SvD kundservice. Klicka på den blå knappen högst upp till höger där det står "Logga in" eller klicka här. Genom att logga in på SvD kundservice kan du använda alla SvD:s digitala tjänster, om du har en aktiv prenumeration. Om du har loggat in på SvD.se eller nliv.se behöver du logga in en andra gång här på SvD kundservice för att få tillgång till övriga digitala tjänster. Om du har glömt ditt lösenord eller vill få ett nytt kan du klicka här.

Prenumeration

iPad

Kontakta kundservice

Telefon: 08-618 02 20
Öppet: mån - fre 7-18, lör - sön 8-12

Anmäl utebliven tidning via SMS

Skicka "utebliven pnr" till 71120.

Byt ut "pnr" mot ditt personnummer.

Anmälan gäller för dagen du skickar ditt SMS.

Taltidningen

Tis och tor kl 10-12

Besöks- och Postadress

Svenska Dagbladet

Västra Järnvägsgatan 21

105 17 Stockholm

Märk kuvertet "SvD Kundservice"

Privatannonser

Mån-fre mellan 08.30-16.30

(lunchstängt 11.30-12.30)

eller besök privatannonser