Välkommen till kundservice

Vi vill gärna höra vad du tycker om nya SvD så vi kan bli ännu bättre. Du kan ställa frågor och lämna synpunkter om den nya sajten här.

Här på SvD kundservice får du hjälp och service kring allt som rör din prenumeration, via vår självbetjäning eller genom att kontakta oss. Här hittar du även vanliga frågor och svar, information om adressändring med mera. Om du redan är prenumerant så kan du logga in på Prenumeration och inställningar för att hantera din prenumeration. Är du nyfiken på hur SvD digital fungerar? Se vår instruktionsfilm.

Faktura

Digitala tjänster

Logga in

Prenumeration

iPad

Faktura

Digitala tjänster

Logga in

Prenumeration

iPad

Kontakta kundservice

Telefon: 08-618 02 20
Öppet: mån - fre 7-18, lör - sön 8-12

Anmäl utebliven tidning via SMS

Skicka "utebliven pnr" till 71120.

Byt ut "pnr" mot ditt personnummer.

Anmälan gäller för dagen du skickar ditt SMS.

Taltidningen

Tis och tor kl 10-12

Besöks- och Postadress

Svenska Dagbladet

Västra Järnvägsgatan 21

105 17 Stockholm

Märk kuvertet "SvD Kundservice"

Privatannonser

Mån-fre mellan 08.30-16.30

(lunchstängt 11.30-12.30)

eller besök privatannonser