Med rätt kunskap fattar du rätt beslut

En företagsprenumeration på Svenska Dagbladet ger din organisation och dina medarbetare obegränsad tillgång till prisbelönt kvalitetsjournalistik. Skräddarsytt utifrån era behov.

Kom igång

Flexibel prissättning

Betala inte för mer än vad ni behöver – er användning bestämmer priset.

Personlig service

Implementering, analys av användning och optimering – vårt team står redo att hjälpa till.

Omvärldsbevakning

Genom bättre koll på din bransch får du underlag för starkare strategier.

Kom igång

Vad tycker våra kunder?

Viktor Hennius
Svenska Institutet

En företagsprenumeration hos SvD är ett fantastiskt sätt att ge en ständigt uppdaterad bild av vad som händer och diskuteras i Sverige.

John Söderberg
Tolkresurs Sverige

Svenska Dagbladet håller våra kunskaper dagsaktuella och vi blir mer förberedda inför nästa uppdrag.

Missa inte möjligheten!

Kontakta oss redan i dag så tar vi fram ett skräddarsytt förslag som passar för just din organisation – helt kostnadsfritt.

Kom igång

Vanliga frågor och svar

Kan fler personer använda samma digitala inlogg?

Har ni inte en prenumeration med avtal för grupp är den digitala inloggningen strikt personlig och det är inte tillåtet att sprida inloggningsuppgifter vidare. Behöver du en enkel lösning för företag med flera anställda kan du kontakta foretag@svd.se. SvD förbehåller sig rätten att stänga av konton som missbrukas.

Samlas allt på en faktura?

Ja, allt samlas på en faktura.

Hur gör jag för att lägga till eller ta bort en användare?

Du kan smidigt administrera dina användare om du har tillgång till SvD företagsverktyg, det sker i inloggat läge under prenumeration och inställningar – Dela SvD. Här kan du enkelt ta bort och lägga till e-postadresser.

Jag vill säga upp min prenumeration, hur gör jag?

Om du vill säga upp din prenumeration kontaktar du SvD kundservice på foretag.kundservice@svd.se eller på telefon +46 (0)8 618 02 20 vardagar 07-17

Vill du ha ett skräddarsytt förslag?

Beskriv ert behov så hör vi av oss så snart vi kan.
Lina Lilja försäljningschef företagsprenumeration, SvD
Kontakta oss
Lina Lilja försäljningschef företagsprenumeration, SvD

Vill du ha ett skräddarsytt förslag?

Beskriv ert behov så hör vi av oss så snart vi kan.
Kontakta oss