SvD Företag - För mer affärsmässiga beslut

SvD företag arbetar nära organisationer för att möjliggöra ett flexibelt och enkelt sätt för dig och dina kollegor att få full tillgång till trovärdiga nyheter och analyser.

Vill du veta mer?

Här lämnar du intresseanmälan för 5 eller mer inloggningar

Hur ser ert behov ut?

Nedan finner ni olika sätt att få tillgång till SvD Företag anpassat efter olika företag och organisationers behov.

Mindre företag

Vår dedikerade kundtjänst hjälper er med frågor gällande digitala inlogg och tidningsprenumerationer Här kan ni få hjälp med:
  • Förfrågningar om SvD digital 1- 4 inloggningar
  • Frågor gällande tidningsprenumerationer

Större företag

Flexibel digital tillgång för era team, avdelningar eller hela er organisation. Vad ingår:
  • Flexibel tillgång till alla nyhetsartiklar på SvD.se och SvD Näringsliv via mobil, surfplatta och dator
  • Volymrabatt
  • eSvD - läs dagens tidning, sida för sida, på din surfplatta, mobil eller på din dator
  • Tillgång till sökbart arkiv från 1884 för att identifiera och jämföra trender över tid
Företagsverktyg
  • Enkla administrationsverktyg för hantering av företagets digitala inloggningar
  • Statistik och analys för värdefull insikt i hur ert företag konsumerar SvD journalistik
  • Dedikerad företagsrådgivare som hjälper er få ut det mesta av era digitala tjänster hos SvD

Utbildningsinstitut

Digitala lösningar för utbildningsinstitut. Vad ingår:
  • IP baserad lösning speciellt för utbildningsinstitut
  • Använd SvDs journalistik och analyser för att applicera era elevers kunskap i verkliga sammanhang
  • Tillgång till alla nyhetsartiklar på SvD.se och SvD Näringsliv
Företagsverktyg
  • Projektledande och implementation
  • Dedikerad kundansvarig

Vanliga frågor

Kan fler personer använda samma digitala inlogg ?

Din inloggning är personlig och det är inte tillåtet att sprida inloggningsuppgifter vidare. Behöver ert företag en enkel lösning för företag med flera anställda kan du kontakta oss via foretag@svd.se så hjälper vi dig gärna hitta en lösning som passar just er. SvD förbehåller sig rätten att stänga av konton som missbrukas.

Samlas allt på en faktura?

Ja, allt samlas på en faktura.

Hur gör jag för att lägga till eller ta bort en prenumerant?

Du kan smidigt administrera dina användare om du har tillgång till SvD digitals företagsverktyg genom att ta bort och lägga till deras epostadresser i administrationsverktyget.
Har ni inte tillgång till detta idag kan ni kontakta oss via foretag@svd.se

Jag vill säga upp min prenumeration, hur gör jag?

Om du vill säga upp din prenumeration så ringer du SvD kundservice på 08-618 02 20.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss här: foretag@svd.se