SvD företag

Här får du all information om vårt digitala företagserbjudande till organisationer och grupper. Ett flexibelt och enkelt sätt att ge tillgång till SvD:s digitala innehåll inklusive premium och eSvD till dina medarbetare.

Intresseanmälan

Produkter

Läs nedan om våra olika produktutbud för att få den tillgång som passar din organisation bäst.

Grupp

Tillgång kvalitetsjournalistik och analyser för dig och dina kollegor (minimum 5 anställda) Vad ingår:
  • Tillgång till alla nyhetsartiklar på SvD.se och SvD Näringsliv via mobil, surfplatta och dator
  • Exklusivt Premium innehåll
  • Viktigaste nyheterna i din inkorg varje dag
  • eSvD - dagens tidning i surfplatta, mobil och dator
  • Volymrabatt
Företagsverktyg
  • Verktyg för innehållshantering (spara artiklar, följa ämnen, skribenter och sökbart arkiv sen 1884)
  • Viktiga nyhets- och pushnotiser
  • Dedikerad kundservice
  • Administrationsverktyg för att enkelt hantera era prenumerationer

Flera grupper

Flexibel tillgång till flertal grupper, team och avdelningar Allt som ingår i Grupp samt:
  • Flexibel tillgång till fler användare
Företagsverktyg
  • Användarstatistik
  • Dedikerat företagsteam som supporterar er
  • Olika företagslösningar för att ge tillgång till dina inställningar

Alla anställda

Kostnadseffektivt alternativ med obegränsad tillgång till alla anställda Allt som ingår i Flera grupper samt:
  • Enkel tillgång till alla anställda
Företagsverktyg
  • Användarstatistik och analys
  • Dedikerad kundansvarig
  • Projektledande och implementation

Vanliga frågor

Måste jag beställa en prenumeration per användare?

Vi använder en rättvis och flexibel prissättning, där vi tar betalt för de användare som regelbundet behöver tillgång till vårt innehåll. Vi arbetar med organisationen för att identifiera antalet personer som behöver frekvent tillgång, så kallade Core Readers. Prenumerationen är fast under perioden så att du kan planera din budget. Kontakta oss så berättar vi mer.

Samlas allt på en faktura?

Ja, allt samlas på en faktura.

Hur gör jag för att lägga till eller ta bort en prenumerant?

Du kan smidigt administrera din användare genom att ta bort och lägga till deras epostadresser i administrationsverktyget.
Behöver du hjälp med att lägga till eller ta bort kan du ta kontakt med oss direkt.

Jag vill säga upp min pappersprenumeration, hur gör jag?

Om du vill säga upp din prenumeration så ringer du SvD kundservice på 08-618 02 20.

Hur många måste man vara för att kunna ha ett digitalt SvD företagskonto?

Ni behöver vara minimum 5+ personer för att kunna använda SvD företag sadministrationsverktyg. Är ni färre anställda eller enmansbolag kontakt kundservice 08-618 02 20 så hjälper de er att teckna en digital prenumeration.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss här: foretag@svd.se