Kvalitetsjournalistik som konkurrensfördel

Med trovärdiga nyheter, skarpa analyser och relevanta insikter rustar vi organisationer och medarbetare för de viktigaste utmaningarna och möjligheterna.

Se erbjudande Jag vill veta mer

Flexibla lösningar för din organisation

En konkurrenskraftig fördel

Ge dina medarbetare ett ordentligt försprång i form av kvalitetsjournalistik som hjälper dem filtrera, förstå och navigera världen runtomkring dem.

• Från två användare
  • Volymrabatt (från 10%)
  • Varje användare får ett eget konto med personligt innehåll
  • Obegränsad läsning via SvD.se och eSvD
  • Läs på din mobil, surfplatta och dator
Kom igång
Detta ingår Tillbaka

Marknadsanalys

Trovärdiga nyheter, skarpa analyser och relevanta insikter.

Flexibel prissättning

Pris och tillgång anpassas efter organisationens storlek och behov.

Personlig service

En dedikerad företagsgrupp finns alltid tillgänglig.

Fatta affärsmässiga beslut

Håll koll på branschen och fatta bättre beslut, forma starkare strategier och kommunicera mer effektivt med kollegor och kunder.

• Från 10 användare
  • Volymrabatt (från 10%)
  • Varje användare får ett eget konto med personligt innehåll
  • Obegränsad läsning via SvD.se och eSvD
  • Läs på din mobil, surfplatta och dator
  • Kostnadsfri läsning för sporadiska användare
  • Användarstatistik
  • Personliga redaktionella event, från rundabordssamtal med SvD Näringsliv till kontorsbesök med journalister som berättar om aktuella ämnen
  • Dedikerat företagsteam för support
  • Enkelt administrationsverktyg för hantering av flera användare
Kom igång
Detta ingår Tillbaka

Vill du ha ett skräddarsytt förslag?

Hör av dig till oss så tar vi fram ett skräddarsytt upplägg som passar just dig och din organisation.

Kontakta oss

Obegränsad tillgång

Ledande utbildningsinstitut – från svenska gymnasium* till internationella universitet – använder sig av SvD Företag för att hålla sig ajour och fatta bättre beslut.

* Lär dig mer om hur Grillska Gymnasiet hjälper sina elever hänga med i nyhetsflödet och lära sig mer om vikten av granskande journalistik och källkritik.

• Kraftig rabatt
  • IP access
  • Användarstatistik
  • Tillval: Köp till digitala inloggningar
  • Tillval: Köp tillgång till SvDs digitala arkiv
Kom igång
Detta ingår Tillbaka

Vanliga frågor

Kan fler personer använda samma digitala inlogg?

Din inloggning är personlig och det är inte tillåtet att sprida inloggningsuppgifter vidare. Behöver ert företag en enkel lösning för företag med flera anställda kan du kontakta oss via foretag@svd.se så hjälper vi dig gärna hitta en lösning som passar just er. SvD förbehåller sig rätten att stänga av konton som missbrukas.

Samlas allt på en faktura?

Ja, allt samlas på en faktura.

Hur gör jag för att lägga till eller ta bort en prenumerant?

Du kan smidigt administrera dina användare om du har tillgång till SvD digitals företagsverktyg genom att ta bort och lägga till deras epostadresser i administrationsverktyget. Har ni inte tillgång till detta idag kan ni kontakta oss via foretag@svd.se

Jag vill säga upp min prenumeration, hur gör jag?

Om du vill säga upp din prenumeration så ringer du SvD kundservice på 08-618 02 20.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss här: 08-618 02 20