• Under påskhelgen har vi begränsad tillgänglighet i vår kundservice via telefon. Långfredag t.o.m Annandag påsk är våra öppettider kl. 8.00-12.00, för dig som har frågor kring våra digitala tjänster.
    Stäng
  • Den 21 april trycks ingen tidning. Läs hela dagens tidning i digital form, sida för sida, med eSvD. Läs mer här.
    Stäng

eSvD – när du vill läsa hela tidningen digitalt

eSvD är hela papperstidningen, sida för sida, digitalt. Läs eSvD på din läsplatta, mobil eller på din dator. Med eSvD kan du söka i SvD:s arkiv, enkelt spara artiklar och mycket mer som du kan läsa om nedan.

Ingår i dessa paket

Går att ladda ned på
Kom igång med eSvD

Kom igång med eSvD

För att ta del av eSvD i din mobil eller läsplatta så måste du först ladda ner eSvD-appen. Sök på eSvD i AppStore eller Google Play När appen är installerad klickar du på den och sedan “Logga in”. Där fyller du i de uppgifter som du använder för inloggning på SvD:s tjänster, som består av din mejladress och ditt lösenord. Vill du läsa eSvD i datorn klickar du här.

Läsläge anpassat för din läsplatta och mobil

Läsläge anpassat för din läsplatta och mobil

De flesta artiklar i eSvD har ett speciellt anpassat läsläge så att du lättare kan läsa artiklarna i din läsplatta eller mobil. I eSvD-appen klickar du på den blå knappen för att se vilka artiklar som har ett speciellt anpassat läsläge.

Ändra textstorlek, spara och dela artiklar

Ändra textstorlek, spara och dela artiklar

Om du vill kan du även ändra textstorleken i artikeln så det blir mer bekvämt för dig att läsa texten. Om du hittar en intressant artikel men inte har möjlighet att läsa klart den, kan du enkelt spara din artikel och fortsätta din läsning när du får mer tid, då trycker du på stjärnikonen i läsläget. Du kan även dela artiklar med dina vänner.

Tillgång till SvD:s arkiv

Tillgång till SvD:s arkiv

I eSvD hittar du allt SvD-material sedan 2001. För att söka i arkivet i eSvD på din dator så behöver du logga in med ditt SvD-konto genom att klicka på den blå knappen högst upp i det högra hörnet på skärmen. Efter att du har loggat in klickar du på fliken eSvD. När du är inne i eSvD på din datorn så kan du söka i arkivet genom att klicka i rutan "Sök även i arkivet". I din läsplatta eller mobil klickar du på knappen Arkivet, uppe till höger i appen.

Bildspel och webb-TV

Bildspel och webb-TV

Många artiklar i eSvD har även ett medföljande bildspel. Till skillnad från papperstidningen kan du i eSvD ta del av många fler bilder som kompletterar och utvecklar texten eller den aktuella nyhetshändelsen. Helt enkelt mer av SvD:s prisade bildjournalistik. I eSvD har du även möjlighet att ta del av SvD:s journalistik live genom vår webb-TV.