Bli prenumerant

Välj hur du vill läsa SvD

• Kvalitetsjournalistik när, var och hur du vill.
  • Dagens tidning i din surfplatta, mobil och dator.
  • Premium – exklusivt material på SvD.se.
  • SvD:s tidningsarkiv – sökbart sedan starten 1884.

SvD digital

185 kr

SvD helg

från 239 kr

SvD alla dagar

från 339 kr

SvD digital SvD komplett
- helg
SvD komplett
- alla dagar
eSvD - dagens tidning digitalt Ja Ja Ja
SvD:s tidningsarkiv Ja Ja Ja
Nyhetsartiklar på SvD.se Ja Ja Ja
Premiumartiklar på SvD.se Ja Ja Ja
Familjeinlogg Ja Ja Ja
SvD korsord Ja Ja Ja
Papperstidning på helgen Ja Ja
Papperstidning hela veckan Ja

SvD Junior – Nyhetstidning för barn och unga

En nyhetstidning som kommer hem i brevlådan på tisdagar, 49 gånger om året. Tidningen förklarar sammanhang och berättar om de viktigaste nyheterna så att barnen förstår och blir intresserade. Tidningen innehåller inga annonser. Just nu får du ett förmånligt erbjudande.

Senaste nytt från SvD

Som prenumerant har du full tillgång till nyhetsartiklar på SvD.se och är alltid uppdaterad. Om du inte har en prenumeration kan du endast läsa ett begränsat antal artiklar varje månad.

Dela SvD digital med din familj

Med SvD digital har du möjlighet att dela din digitala tillgång med upp till fem familjemedlemmar. Den du väljer att dela din tillgång med får helt egna inloggningsuppgifter till SvD.

Unikt material bara för dig

Vi skapar regelbundet journalistik som bara du får tillgång till. Artiklar och reportage av högsta kvalitet som är skräddarsydda för att förhöja din läsupplevelse.

Följ skribenter och ämnen

SvD är anpassat för dina behov. Som prenumerant kan du enkelt följa dina favoritjournalister och gå bakom rubrikerna i de ämnen som du är intresserad av.