Annonskanaler

SvD är kvalitetstidningen nummer ett med en köpstark och attraktiv målgrupp som du har möjlighet att kommunicera med redan vid frukostbordet. Du når då SvD:s läsare i en avslappnad och trovärdig miljö, när de planerar sin dag och är redo att ta in nya intryck. Detta gör att du har stark möjlighet till att påverka deras köpbeslut om du vill kommunicera ett erbjudande eller att du känslomässigt kan stärka ditt varumärke i läsarnas medvetande. 

Nyhetsdelen

Vår kärna  

Nyhetsdelen präglas av agendasättande journalistik med ett globalt perspektiv. De bärande elementen är nyheter, opinon, kultur och livsstil. 

Nyhetsdelen guidar läsarna genom de viktigaste nyheterna och sätter saker och ting i perspektiv. Här blir läsarna överraskade, får sin dagliga analys och fördjupning av kvalitetsnyheter från våra prisbelönta profiler som t ex Carolina Neurath, Andreas Cervenka och Therese Larsson. 

Här ligger annonserna nära nyhetspulsen med höga observationsvärden som följd i kombination med hög räckvidd. Du kommunicerar med en mycket köpstark målgrupp som är välutbildad och tjänar klart mer än genomsnittet.

SvD Näringsliv

Sveriges största affärstidning

SvD Näringsliv är Sveriges största affärstidning. SvD Näringsliv ger allt från de snabba nyheterna till de djupa analyserna kring börs och affärer. Förklaringar och fördjupningar är en viktig del av SvD Näringslivs journalistik.

I SvD Näringsliv lägger vi fokus på att beskriva globala ekonomiska trender och händelser som påverkar svenskt näringsliv. Allt för att våra läsare ska bli mer orienterade och kunna fatta klokare beslut.

Med annonsering i SvD Näringsliv når du de viktigaste beslutsfattarna, både män och kvinnor, toppchefer och mellanchefer. Läsarna av SvD Näringsliv har ännu högre disponibel inkomst och är högre utbildade än läsarna av nyhetsdelen och merparten av dem finns i Stockholm som är Sveriges absolut viktigaste region inom svenskt näringsliv. SvD Näringsliv ges ut måndag-lördag.

SvD Näringsliv Helg

Kompletterar sveriges största affärstidning

SvD Näringsliv Helg delas ut till 125 000 hushåll i Stockholm som ännu inte prenumererar på Svenska Dagbladet. Här summeras veckans viktigaste nyheter och guldkorn från SvD Näringsliv, men läsaren bjuds också intressanta porträtt av aktuella profiler, fördjupande reportage, privatekonomiska guider och kalender för kommande vecka. Bil- och motorbevakning blir ett viktigt inslag med biltester och krönikor av SvD Näringslivs motorexpert Jonas Fröberg. Tidningen kommer också innehålla krogtester och dryckestips från SvD:s Mikael Mölstad.

SvD Kultur

Vårt kulturmagasin

SvD Kultur ges ut på söndagar och är vårt omfattande kultur- och samtidsmagasin, präglat av överraskande och fördjupande reportage, de viktigaste recensionerna och starka kulturröster som Erica Treijs och SvD:s kulturchef Lisa Irenius.

I SvD Kultur medverkar en rad av Sveriges mest kvalificerade recensenter som skriver om och bedömer kulturföreteelser i vid mening, från klassisk opera till den senaste musiken från klubb- och rockscenen. Att guida och tipsa är centralt för journalisterna i Kulturdelen, att hjälpa läsare att hitta det mest spännande i kultur- och nöjesutbudet.  

Som annonsör får du möjligheten att annonsera i en helt unik miljö på helgen när läsarna är som mest avslappnade och mottagliga för ditt budskap.

SvD Magasinet

Det inspirerande bostadsmagasinet

SvD Magasinet är ett bostadsmagasin om inredning, design, shopping och trädgård. Här presenterar vi varje vecka ett omfattande annonsutbud av attraktiva bostäder i Stockholm. Med tjockt papper och en luftig modern layout har SvD Magasinet en lite lyxigare känsla.

Som annonsör når du en målgrupp som är genuint intressrad av shopping, design och inredning och är beredda att spendera pengar på det lilla extra. Du når dem inför helgen när de planerar kommande inköp och dessutom distribueras SvD Magasinet till icke-prenumeranter i Stockholms innerstad och attraktiva närområden samt till utvalda mäklarkontor och inredningsbutiker vilket gör att du når ännu fler i rätt målgrupp. Totalupplagan för SvD Magasinet är ca 250 000 exemplar och når ickeprenumeranterna på fredagar och prenumeranterna på lördagar.

SvD Resor & Mat

Det bästa av två världar

Har du någonsin varit på semester utan att försöka hitta den bästa lokala maten? I Svenska Dagbladets rese- och matbilaga gifter vi ihop två ämnen som ger nya möjligheter.

Bilagan kommer varje söndag med Svenska Dagbladet som en inspirerande helgläsning. Vi mixar renodlad och guidande resejournalistik med recept och mattrender i en egen rygg och varierar med nydanande reportage som bygger på båda benen.

Som annonsör når du verkligen läsare som är superintresserade av mat och allt som hör därtill samt resor. De har dessutom stora möjligheter att spendera mycket pengar på just den resan de vill ha eller det goda vinet de vill dricka.     

SvD Bil & Motor

Kraftkällan inom svensk motorjournalistik 

SvD Bil & Motor är en förstaklassig motorbilaga som förmedlar glädje och lust. Reportagen har vassa texter, det senaste inom ny teknik och miljöfrågor samt förmedlar de känslor som finns i samband med bilköp. SvD:s motorreporter Jonas Fröberg sätter agendan inom branschen genom att återkommande lyfta och sätta fingret på aktuella frågor.

Genom att annonsera i SvD Bil & Motor når du en målgrupp som har råd och är beredda på att lägga det där lilla extra i samband med sitt bilköp. SvD Bil & Motor extradistribueras tillsammans med SvD Magasinet till icke-prenumeranter i Stockholms innerstad samt i attraktiva närområden vilket gör att du får ännu större genomslag av din annonsering, totalupplagan är ca 250 000 exemplar. Du når läsarna dessutom när de går i inköpstankar och ännu mer mottagliga för ditt budskap. SvD Bil & Motor ges ut på fredagar.

SvD Perfect Guide

SvD:s lifestylemagasin

SvD Perfect Guide är SvD:s livsstilsmagasin som ges ut på helgerna. Här hittar läsarna det mesta och bästa inom mode, resor, livsstil och allt annat som gör livet värt att leva.

Som annonsör får du en livstilstidning i glossy vilket leder till lång livstid och en tryckkvalitet som verkligen gör att dina annonser sticker ut. Här finns också möjlighet till extra kreativa annonsmöjligheter och integrerade samarbeten.  SvD Perfect Guide ges också ut som bilaga i Göteborgs-Posten, då under namnet A Perfect Guide. 

SvD Teman

Kom närmare 

SvD ger kontinuerligt ut teman som är extra aktuella just för tillfället. Detta leder till extra högt läsvärde och lästid vilket ger en stor fördel när du kopplar ditt budskap till denna miljö.

Återkommande teman är bl a Scenvår/Scenhöst, Tjänstebil och olika högskoleguider. Ofta publiceras också våra olika teman i flera av våra attraktiva mediekanaler. 

Vill du veta mer - kontakta oss

Kundtidningar

Ge ut din egen tidning 

Du som kund erbjuds möjligheten att ge ut egna annonsfinansierade tidningar till alla SvD prenumeranter och läsare. Du kan välja att leverera tryckfärdigt material som trycks på vårt tidningspapper eller levererar en färdigtryckt produkt som bladas i SvD.

Med din egna tidning har du möjlighet att på ett enkelt sätt nå och kommunicera med vår attraktiva målgrupp. Du kan välja att få tidningen utdelad i Riks-, Södra Sverige- eller Stockholm/Mälardalsupplagan.

SvD har lång erfarenhet och tradition av att fungera som distributör av annonsfinansierade tidningar.

Policy för annonsfinasierade bilagor i SvD
Ibladningsregler SvD

DR-Ibladning

Har du mycket att säga eller mycket att sälja? 

Genom att använda SvD som distributionskanal för ditt DR når du vår köpstarka och attraktiva målgrupp och kommer dessutom förbi hushåll med ”Reklam nej tack”. Du kan använda en egen trycksak eller låta oss trycka ditt DR.

Din bilaga exponeras bland högklassiga redaktionella artiklar och du träffar läsarna då de avsatt tid för läsning. Läsarundersökningar visar att våra läsare i hög grad läser bilagor och uppfattar dem som en del av tidningen. Du kan distribuera ditt DR med SvD alla veckans sju dagar.

Cirka 42 % av hushållen i Stockholms län har ”Reklam nej tack” på brevlåda eller brevinkast.

Policy för tabloidbilaga i SvD
Ibladningsregler SvD

 
 

Är du säker?

Laddar