Annonspaket

SvD Effekt

Ett medieöverskridande annonspaket för att nå en kvalitativ målgrupp

Utnyttja SvD:s kanaler och få ut ditt budskap med kraft på marknaden. Varje enskild kanal är anpassad utifrån sina unika egenskaper för våra läsare vilket borgar för högsta möjliga genomslag för din kampanj. Vi kan genom våra analyser konstatera följande reklameffekter genom att synas i SvD print kombinerat med SvD.se:

+23% högre varumärkeseffekt

+32% högre engagemang

+86% högre köpintention

I genomsnitt hela 45% högre reklameffekt

Källa: RAM

Med SvD Effekt når du drygt 3,5 miljoner bruttokontakter via print, webb, mobil och läsplatta. Detta innebär en nettoräckvidd på 57% bland höginkomsttagare i Stockholm*.

*Personer som bor A-region 01 och har en personlig inkomst på 50.000 kr eller mer per månad. Källor: Orvesto Konsument 2013:2 Multimedia, Kia Index, RAM

Kontakt din säljare för mer information

Stockholmtrippel

Upplev kraften i det enda levande Stockholmspaketet

Kombinationen av tidningarna Aftonbladet, Metro och SvD ger dig ett paket med oslagbar räckvidd i området och blir till ett starkt verktyg för er som behöver nå Stockholm snabbt och skoningslöst med era kampanjer. Stockholm Trippel vänder sig till annonserande detaljister och paketets styrka ligger förutom i den höga räckvidden på den låga kostnaden per kontakt.

Som annonsör kombinerar du de olika målgrupperna hos alla tre tidningar och kraften i dess gemensamma räckvidder. Vid ett införande når du 57% av Stockholms befolkning och med
två införanden 68%.Välj bland flertalet olika format eller kampanjer.

Välkommen att kontakta oss för diskussion om hur just ni kan inta huvustaden.

http://www.stockholmtrippel.se/