Kvalitetsjournalistik för din undervisning

En prenumeration på Svenska Dagbladet ger din verksamhet och dina elever obegränsad tillgång till prisbelönt journalistik – med enkel och smidig access utan onödig administration – allt till ett mycket förmånligt pris.

Kom igång

Grunden till kritiskt tänkande

Med korrekt och nyanserad information kan studenter och elever fatta egna välgrundade och välinformerade beslut.

Utbildning – inte administration

Vi erbjuder en enkel access-lösning för både studenter, elever och personal – utan krångel och onödig administration av konton.

Ett pedagogiskt         verktyg

Med ett sökbart historiskt tidningsarkiv får du ett kraftfullt verktyg i din undervisning – särskilt i SO-ämnen.

Kom igång

Vad tycker våra kunder?

Viktor Hennius
Svenska Institutet

En digital prenumeration på Svenska Dagbladet är ett fantastiskt sätt att ge tusentals lärare och studerande vid universitet runt om i världen en ständigt uppdaterad bild av vad som händer och diskuteras i Sverige.

Lotten Jyrell
Grillska gymnasiet

Det finns ett sådant extremt informationsutbud vilket gör det svårt för eleverna att navigera i allt som finns. Behovet av övergripande journalistik som Svenska Dagbladet blir och störrer större

Ge dina elever och studenter tillgång till oberoende journalistik!

Kontakta oss redan i dag så tar vi fram ett anpassat förslag för din organisation – helt kostnadsfritt.

Ja tack!

Vanliga frågor och svar

Vår prenumeration verkar inte fungera?

Kontrollera att ni skickat in rätt IP-segment om ni har inloggningsfri tillgång, upptäcker ni att det blivit fel kontakta er säljare. Har ni en prenumeration med gemensam e-postadress, kontrollera att du loggat in med rätt adress.

Jag har glömt lösenordet?

Du kan enkelt återställa ditt lösenord här

Kan lärare och elever komma åt SvD utanför skolan?

Vid åtkomst via IP kommer ni in via skolans nätverk, om ni är på en plats som inte är anslutet till nätverket kommer ni inte in via IP-lösningen. Har ni valt att använda en gemensam e-postadress istället kan ni komma åt SvD oavsett vart ni befinner er.

Hur länge gäller vår prenumeration?

Prenumerationen gäller alltid i 12 månader tills vidare, du behöver säga upp prenumerationen senast två månader före utgången av prenumerationstiden för att den inte ska förnyas automatiskt.

Jag vill säga upp min prenumeration, hur gör jag?

Om du vill säga upp din prenumeration så kontaktar du SvD kundservice på foretag.kundservice@svd.se ler på telefon +46 (0)8 618 02 20 vardagar 07-17. Glöm inte att uppge ert kundnummer hos SvD för att vi enklare skall kunna hjälpa er.

Vill du ha ett skräddarsytt förslag?

Beskriv ert behov så hör vi av oss så snart vi kan.
Lina Lilja försäljningschef företagsprenumeration, SvD
Kontakta oss
Lina Lilja försäljningschef företagsprenumeration, SvD

Vill du ha ett skräddarsytt förslag?

Beskriv ert behov så hör vi av oss så snart vi kan.
Kontakta oss