Laddar…

Frågor och svar om Schibsted-konto

SvD använder sig av Schibsteds gemensamma inloggningslösning. Schibsted-kontot har tagits fram för att säkerställa en gemensam, enkel och trygg inloggning för alla Schibsteds bolag. Idag används lösningen av bl a SvD, Aftonbladet, Blocket, Omni, Viktklubb och Kundkraft.

Här hittar du svar på några vanliga frågor om SvD:s användning av Schibsted-kontot. Du kan också läsa mer om Schibsted-kontot här.