Frågor och svar om SPiD

SvD använder sig av inloggningsplattformen SPiD (Schibsted Payment ID), som är Schibsteds gemensamma inloggningslösning. SPiD har tagits fram för att säkerställa en gemensam, enkel och trygg inloggning för alla Schibsteds bolag. Idag används lösningen av bl a SvD, Aftonbladet, Blocket, Omni, Viktklubb och Kundkraft.

Här hittar du svar på några vanliga frågor om SvD:s användning av SPiD. Du kan också läsa mer om SPiD här.