Faktura

Digitala tjänster

Prenumeration

Logga in

• Hur loggar jag in på mitt SvD-konto?

Du loggar in med din e-postadress och ditt lösenord. Klicka på knappen högst upp till höger där det står "Logga in" eller klicka här. Genom att logga in kan du använda SvD:s digitala tjänster, om du har en aktiv prenumeration. Om du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt på inloggningssidan.

SvD använder inloggningsplattformen SPiD. Läs mer om SPiD här.

• Jag har ett SvD-konto, men jag får inte full tillgång till SvD.se och eSvD, hur gör jag?

Detta kan bero på att du inte har en aktiv prenumeration kopplat till ditt SvD–konto, att tilläggstjänsten inte ingår i ditt prenumerationspaket eller så har din prenumeration gått ut. Du kan antingen teckna en ny prenumeration där SvD digital ingår eller förnya din prenumeration. Kan du inte ditt lösenord till ditt SvD-konto? Klicka här så kan du beställa ett nytt. Om du inte kan din e-postadress vi har registrerad för ditt konto kan du kontakta SvD kundservice på 08-618 02 20

• Kan fler i min familj använda samma inlogg?

Ja, om du prenumererar på SvD digital, eller får papperstidningen 3 dagar i veckan eller mer, så kan du dela din digitala tillgång till SvD med upp till fem familjemedlemmar. Du bjuder in dina familjemedlemmar under Prenumeration och inställningar. SvD förbehåller sig också rätten att stänga av konton som missbrukas.

Faktura

Digitala tjänster

Prenumeration

Hantera din prenumeration

Om du behöver hjälp med att komma igång digitalt kan du se en film om SvD:s digitala tjänster här.