Vill du ha en företags­prenumeration?

Ge ditt team, organisation och dina medarbetare tillgång till all vår kvalitetsjournalistik digitalt.

Gå vidare

Vad tycker våra kunder?

Viktor Hennius
Svenska Institutet

En företagsprenumeration hos SvD är ett fantastiskt sätt att ge en ständigt uppdaterad bild av vad som händer och diskuteras i Sverige.

John Söderberg
Tolkresurs Sverige

Svenska Dagbladet håller våra kunskaper dagsaktuella och vi blir mer förberedda inför nästa uppdrag.

Vanliga frågor och svar

Kan fler personer använda samma digitala inlogg?

Har ni inte en prenumeration med avtal för grupp är den digitala inloggningen strikt personlig och det är inte tillåtet att sprida inloggningsuppgifter vidare. Behöver du en enkel lösning för företag med flera anställda kan du kontakta foretag@svd.se. SvD förbehåller sig rätten att stänga av konton som missbrukas.

Hur gör jag för att lägga till eller ta bort en användare?

Du kan smidigt administrera dina användare om du har tillgång till SvD företagsverktyg, det sker i inloggat läge under prenumeration och inställningar – Dela SvD. Här kan du enkelt ta bort och lägga till e-postadresser.

Jag vill säga upp min prenumeration, hur gör jag?

Om du vill säga upp din prenumeration kontaktar du SvD kundservice på foretag.kundservice@svd.se eller på telefon +46 (0)8 618 02 20 vardagar 07-17

Har du fler frågor?

kontakta oss

E-post: foretag@svd.se

Har du fler frågor?

kontakta oss