SvD digital 1 månad gratis

Första månaden är gratis, därefter förlängs din prenumeration automatiskt och du betalar 185 kr/mån. Du kan säga upp tjänsten när du vill.

• Kvalitetsjournalistik när, var och hur du vill.
  • Dagens tidning i din surfplatta, mobil och dator.
  • Premium – exklusivt material på SvD.se.
  • SvD:s tidningsarkiv – sökbart sedan starten 1884.

Följ Sveriges mest tongivande röster

Tove, Göran, Carolina, Jonas och Andreas och många fler ger dig nya perspektiv. Som prenumerant kan du följa både skribenter och ämnen.

Senaste nytt från SvD

Som prenumerant på SvD digital har du full tillgång till nyhetsartiklar på SvD.se och är alltid uppdaterad. Om du inte har en prenumeration kan du endast läsa ett begränsat antal artiklar varje månad.

Dela SvD digital med din familj

Med SvD digital har du möjlighet att dela din digitala tillgång med upp till fem familjemedlemmar. Den du väljer att dela din tillgång med får helt egna inloggningsuppgifter till SvD.

Unikt material bara för dig

Vi skapar regelbundet journalistik som bara du får tillgång till. Artiklar och reportage av högsta kvalitet som är skräddarsydda för att förhöja din läsupplevelse.

Följ skribenter och ämnen

SvD är anpassat för dina behov. Som prenumerant kan du enkelt följa dina favoritjournalister och gå bakom rubrikerna i de ämnen som du är intresserad av.

SvD digital bas

99 kr

SvD digital - Kampanjpris

0 kr

SvD helg

från 239 kr